Mittwoch, 18. Mai 2016

Toplotna črpalka

Daikin Altherma HT visokotemperaturna toplotna črpalka. DAIKIN ALTHERMA HT je toplotna črpalka , ki energijo za ogrevanje objekta črpa iz zraka okolice. Vse informacije na enem mestu! Naj bo vaše ogrevanje pametno, varčno in . Pri hladilniku se tekoče snovi uparijo zaradi prejete toplotne energije iz okolice in to energijo med .

Si tudi ti želiš nižjih stroškov ogrevanja in želiš obenem še maksimalno poskrbeti za ohranjanje okolja? Pod to mejo lahko toplotna črpalka deluje skupaj z drugim ogrevalnim virom. Toploto pridobi iz zemlje, vode ali zraka in jo prenese v želene prostore. S toplotnimi črpalkami za ogrevanje in z njihovim kakovostnim delovanjem boste močno znižali stroške ogrevanja stanovanja ali sanitarne vode. Podjetje Kronoterm je razvilo novo toplotno črpalko, ki je celo tišja od hladilnika ( dB (A) zvočnega tlaka in dB(A) zvočne moči).


Za ceno pošljite povpraševanje. Toplotna Črpalka Atlantic - Alfea Excellia Duo A. Toplotne črpalke zrak voda so najcenejše med toplotnimi črpalkami in tudi izjemno priljubljene.

Temperatura podtalne vode pri nas znaša med in 17°C, toplotna črpalka pa jo ohladi za okrog 5°C. Višja je temperatura podtalnice, . Ponaša se z uporabo napredne tehnologije in enostavno . Pred nakupom toplotne črpalke preverite cenik, ki priča o ugodnih cenah. Pridobite lahko tudi subvencijo od Eko . Kako deluje toplotna črpalka ? Ali se toplotna toplotna črpalka ? Naslednja izbira je bila toplotna črpalka zrak-voda in pogovorila sva se s strokovnjaki iz podjetja Termotehnika. Svetovali so nama vgradnjo . In nenazadnje: toplotna črpalka nam zagotovi nizke stroške ogrevanja in ohlajanja doma. Za delovanje toplotne črpalke je res potrebne nekaj električne . Visokotemperaturna toplotna črpalka z edinstveno inteligentno kaskado je nov mejnik v tovrstni tehnologiji.


Samodejna regulacija moči in . In tudi ta je pravzaprav toplotna črpalka. V funkcionalnem smislu je vsak hladilnik toplotna črpalka , saj prečrpava toploto z nižje na višjo temperaturo, razlaga . V primeru, da objekt potrebuje v prehodnem obdobju zgolj 2kW ogrevalne moči, se lahko Daikinova toplotna črpalka prilagodi tej potrebi, .

V seriji ZUBADAN imamo modele nazivne ogrevalne moči 11. Zajamčeno ogrevanje vse do -20°C oziroma -28°C zunanje temperature. Radiatorsko ogrevanje in toplotna črpalka v teh razmerah (-20) pač ne gre (vsaj za normalno izolirane hiše ne).


Nova velika toplotna črpalka Simmering je vodilni projekt na področju najmodernejše in okolju prijazne proizvodnje toplote v Evropi.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts